Infant Uno Prunisor Laxativ x 100ml

Infant Uno Prunisor Laxativ x 100ml

  • Producător: SOLACIUM PHARMA
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  • 39 RON


Efecte 
- Sustine sistemul imunitar si rezistenta organismului fata de infectii, protejeaza impotriva radicalilor liberi avand efect antioxidant.
- Ajuta la recuperarea organismului in starile de raceala.
- Sirop laxativ recomandat in constipatia copiilor, regleaza tranzitul intestinal incetinit la copii si sugari peste 6 luni.
 
Compozitie  
Concentrat de suc de prune, complex de fibre patentate (Actilight, Nutriose, Inulina), lactuloza.
 

Mod de administrare  
Sugari de la 6 luni la 1 an: 2.5 ml pe zi.  Copii de la 1 an la 3 ani: 5 ml pe zi.  Copii de la 3 ani la 6 ani: 7.5 ml pe zi.
Copii peste 6 ani: 10 ml pe zi.  

Prunisor poate contine urme de lapte si de aceea este interzis persoanelor cu intoleranta la  lactoza .
Nu contine gluten .
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


Trimite rețeta