Hepatoprotect forte x 50cp

Hepatoprotect forte x 50cp

  • Producător: BIOFARM ROMANIA
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • Ultima actualizare: 01.01.1970, 00:00:00
  • 36,00 RON


Efecte
Silimarina asigura bună funcționare a celulelor hepatice în cazul acumulărilor de toxine, a acțiunii nocive a alcoolului sau medicamentelor. Că și alte flavonoide, silimarina este un antioxidant natural și susține recuperarea celulelor hepatice.

Compoziție
Un comprimat conține silimarina echivalent a 150 mg silibina și alte ingrediente: hidrogenfosfat de calciu dihidrat, glicolat sodic de amidon tip A, talc, dioxid de siliciu colloidal, laurilsulfat de sodium.

Indicații
- Hepatoprotector
- Antioxidant
- Pentru bună funcționare a ficatului în cazul acumulărilor de toxine (alcoolism, tabagism, radicali liberi, medicamente)
- În afecțiuni acute și cronice ale fiacaului (Hepatite acute și cronice, Hepatopancreatite)


Mod de administrare
Adulți - 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, timp de cel putin 3 luni. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta