Ginosept, G93, cremă x 50ml

Ginosept, G93, cremă x 50ml

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 22,80 RON


Calmează iritaţiile din zona intimă.

Recomandări
– infecții labiale și ale zonelor adiacente
– inflamații ale tegumentului glandului penian
 Produs de uz extern.

Beneficii
- Favorizează eliminarea microorganismelor potenţial patogene cu localizare genitală.
- Calmează iritaţiile mucoasei vulvare și ale tegumentului glandului penian, contribuind la reducerea disconfortului de la acest nivel (prurit, senzații de usturime, arsuri, etc.).
- Poate fi folosită preventiv, în situațiile care favorizează apariția infecțiilor cauzate de bacterii și ciuperci (piscină, în timpul călătoriilor lungi) și după contactul sexual.
- Contribuie la o igienă locală adecvată.

Ingrediente
- Vaselină, extract uleios de flori de gălbenele (Calendulae flos), muguri de plop (Populi gemma) şi pelin (Absinthii herba) 20%, lanolină, stearină, unt de Shea, unt de cacao, uleiuri esenţiale de: lavandă (Lavandulae aetheroleum) 1,5%, ti-tree (Melaleuca alternifoliae aetheroleum) 0,5%, coada şoricelului (Millefolii aetheroleum) 0,2%, cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum) 0,1%.

Nu conţine parfum, conservanţi şi coloranţi sintetici.

Mod administrare

Se aplică extern în zonele intime atât la femei, cât şi la bărbaţi, preferabil seara la culcare sau după contactul sexual, după efectuarea toaletei locale.
Durata utilizării este de 6-18 zile consecutiv.

Precauţii
A nu se folosi în caz de alergie la oricare dintre componente. Persoanele cu fond alergic trebuie să ceară sfatul specialistului şi să testeze produsul înainte de utilizare.

Atenționări
În cazuri izolate poate apărea o senzaţie uşoară de arsură locală.
A nu se aplica intravaginal.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta