Digestie Ușoară D57 x 30 capsule

Digestie Ușoară D57 x 30 capsule

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 25.09.2023, 00:02:16
  • 26 RON


Formulă complexă de enzime digestive vegetale. Conține papaină si bromelină, care asigură o digestie optimă.
Capsulele Digestie ușoară sunt utile și în cazul unei digestii lente, dar și pentru pacienții cu afecțiuni digestive cronice.
Soluție rapidă contra exceselor alimentare. Compoziția capsulelor reglează rapid digestia, reduce balonarea și înlătură senzația de greață. Ameliorarea stării de disconfort digestiv are loc în 15-20 de minute după administrare.
Eficiență confirmată clinic 100%.
Capsulele Digestie Ușoară nu au reacții adverse.

Beneficii
- Stimulează digestia alimentelor prin conţinutul în enzime vegetale
- Ajută la eliminarea gazelor intestinale și reduce balonarea
- Înlătură senzaţia de greaţă și senzația de preaplin
- Reduce disconfortul abdominal după servirea mese.

Ingrediente
- Fructe de coriandru (Coriandri fructus) 80 mg
- Frunze de dafin (Lauri folium) 60 mg
- Rizomi de obligeană (Calami rhizoma) 60 mg
- Rădăcină de genţiană (Gentianae radix) 60 mg
- Rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 40 mg
- Extract de papaya (Carica papaya) cu papaină 40 mg
- Extract de ananas (Ananas comosus) cu bromelaină 40 mg
- Seminţe de muştar (Sinapis albae semen) 20 mg

Învelișul capsulei este pe bază de celuloză vegetală.

Mod administrare

Adulți și copii peste 12 ani: 1-2 capsule după mesele principale.
Produsul se poate administra la nevoie.

Atenționări
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani, în caz de ulcer gastro-duodenal activ şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Conţine muştar.

Sarcină și alăptare
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare și interacțiuni
La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.

Asocieri recomandate
Pentru stimularea digestiei, acest produs se poate asocia cu ceai D-digestie, reţeta farm. Farago-D41, ceai Digestiv-D65, ceai Digestie uşoară - D150.

Sfaturi practice de dietă și stil de viață
Apetitul alimentar este un indiciu al stării de sănătate a organismului. Scăderea apetitului ne poate indica o stare de devitalizare a organismului, prezenţa stresului, a unei depresii uşoare sau poate fi indiciul unei afecţiuni mai grave. Efectele adverse ale unor medicamente pot consta în scăderea apetitului. O lipsă îndelungată a apetitului alimentar este un motiv pentru prezentarea la medic.

Pentru a stimula pofta de mâncare, recomandăm o dietă care sa cuprindă o hrană din produse naturale (fără conservanţi, coloranţi, arome sintetice), consumate ca atare, în stare crudă, cum e cazul fructelor, produselor apicole (miere, polen, apilarnil), a legumelor, a produselor lactate sau  preparate cât mai simplu (prin fierbere, la aburi, coacere, fermentare şi macerare). Se va evita consumul alimentelor prăjite, al zahărului alb și a cafelei.

* Prospect.pdfVa multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta