Ceai Sunătoare N164 x 20 plicuri

Ceai Sunătoare N164 x 20 plicuri

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 4,70 RON


Ajută la mentinerea sănătăţii aparatului digestiv
Susţine producerea normală de bilă şi crește fluxul biliar
Contribuie la o relaxare optimă şi la menţinerea bunei dispoziţii

”Nu-i de mirare că a fost numită Iarba Sfântului Ioan, căci multe legende şi credinţe populare sunt legate de sunătoare, această plantă fiind folosită de secole pentru menţinerea sănătăţii. Medicii antici, de la Dioscoride şi până la Hippocrate, i-au apreciat proprietăţile benefice pentru sistemul digestiv, urinar, respirator, pentru probleme menstruale, şi chiar au recomandat-o contra melancoliei.”

Beneficii
- Ajută la menţinerea sănătăţii aparatului digestiv.
- Stimulează secreţia şi eliminarea bilei.
- Contribuie la o relaxare optimă şi la menţinerea bunei dispoziţii.

Ingrediente
Partea aeriană a plantei Hypericum perforatum L., fam. Hypericaceae, conţine hipericină, flavonozide, epicatecol, proantocianidoli, acizi fenol-carboxilici, carotenoide, vitamina C, hiperforină şi adhiperforină, xantone, colină, rezine, substanţe minerale.


Mod administrare
Se beau 2 – 3 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi în continuare nevoie de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.

Preparare
Peste o linguriţă plantă se toarnă 250 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit.


Atenționări
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
Contraindicat persoanelor fotosensibile.
Acest ceai nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.
În asociere cu contraceptive orale şi antidepresive, poate diminua efectul acestora.

* Prospect.pdf
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta