Ceai Cimbrișor R37 x 20 plicuri

Ceai Cimbrișor R37 x 20 plicuri

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.04.2024, 00:02:06
  • 6 RON


Susţine sănătatea aparatului respirator.
Susține aparatul digestiv.

Cimbrişorul „acţionează ca emenagog, diuretic, expectorant, analgezic, […] fiind util pentru plămâni, ficat, splină şi stomac. […] Principalul ingredient activ al plantei este uleiul esenţial, care este un dezinfectant puternic. […] Serpyllum este un bun tonic, expectorant, prezintă proprietăţi gastrice”.
Madaus, Lehrbuch der Biologischen Heilmittel, 1938

Beneficii
- Susţine sănătatea respiratorie;
- Ajută în caz de iritare a gâtului și a faringelui;
- Susține aparatul digestiv;
- Îmbunătăţeşte funcţia digestivă (stomac, intestine).

Ingrediente
Partea aeriană a plantei Thymus serpyllum L., fam. Lamiaceae, care conţine ulei volatil, reprezentat în principal de terpene fenolice, timol, carvacrol, limonen, terpineol; principiu amar, flavone, acid cafeic, tanin, săruri minerale.


Mod administrare
Se beau 3-4 căni cu ceai pe zi.
A nu se administra continuu o perioadă mai lungă de 3 luni. Dacă aveţi nevoie în continuare de acest ceai, puteţi relua administrarea după o pauză de o lună.

Preparare
Peste un plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10 minute acoperit.

Contraindicatii
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.
Acest ceai se recomandă cu prudenţă femeilor însărcinate.
Se poate consuma pe durata alăptării.Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Cost procesare și ambalare pentru opțiunea ”Ridicare din farmacie”: 3 RON
  • Cost livrare și procesare FAN Courier: 19 RON
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta