Sindromul GAPS – Sindromul digestiv si problemele psihologice – Dr. Natasha Campbell-McBride

Sindromul GAPS – Sindromul digestiv si problemele psihologice – Dr. Natasha Campbell-McBride

  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 15.07.2024, 00:02:37
  • 69,00 RON


Asistăm la o adevărată epidemie de autism ce cuprinde întreaga lume. Dacă în urmă cu 20 de ani, incidența autismului era, în medie, de 1 copil la 10.000, statisticile actuale arată că 1 din 150 de copii este diagnosticat cu tulburări din spectrul autismului. Dar dacă în trecut, autismul era considerat un diagnostic fără speranță, acum este departe de așa ceva. Autismul poate fi învins! Cartea „Sindromul GAPS. Sistemul Digestiv și Problemele Psihologice”, scrisă de dr. Natasha Campbell-McBride, prezintă o abordare revoluționară a terapiei autismului și altor tulburări de comportament și de învățare (ADHD, dispraxie, dislexie).
Dr. Natasha-Campbell-McBride

Dr. Natasha Campbell-McBride, licențiată în neurologie și nutriție, a descoperit, după ani întregi de studiu pentru a-și recupera copilul din lumea autismului, că această boală pornește din intestin. Tulburările digestive apărute în momentul diversificării sau al înțărcării se află în strânsă legătură cu dezvoltarea tulburărilor din spectrul autismului. Este ceea ce autoarea denumește „Sindromul GAPS”, adică legătura dintre sistemul digestiv și problemele psihologice.
„Nu am întâlnit copil cu autism, ADHD/ADD, astm, eczemă, alergii, dispraxie sau dislexie, care să nu aibă probleme digestive”, afirmă dr. Campbell Mc-Bride. Flora intestinală a acestor copii este dezechilibrată și devine o sursă majoră de toxicitate pentru întregul organism, inclusiv pentru creier.

După ani întregi de studiu și o vastă experiență în clinica sa de nutriție din Cambridge, dr. Natasha Campbell-McBride a creat dieta GAPS, un protocol terapeutic bazat pe nutriție destinat copiilor cu autism, ADHD, dislexie, dispraxie, depresie, schizofrenie. Cu ajutorul dietei GAPS, autoarea a reușit să-și recupereze propriul fiu din lumea autismului. De aceea, cartea este scrisă cu autoritatea unui medic și cu empatia și căldura unei mame a unui copil cu autism.
Cartea aduce informații importante și lămuriri științifice care revoluționează modul în care trebuie abordate și înțelese tulburările psihologice, de comportament și de învățare în cazul copiilor. Lucrarea oferă explicații despre modul în care sistemul digestiv afectează nu numai sănătatea fizică, ci și funcția creierului. Dr. Natasha Campbell-McBride prezintă, în termeni accesibili, cum poate fi pus în practică programul nutrițional GAPS.

Fiecare medic care se ocupă de copii cu tulburări din spectrul autismului ar trebui să citească această carte. Fiecare părinte care are un copil cu autism, ADHD, dislexie, dispraxie sau chiar boli alergice (astm, eczeme) va găsi soluții valoroase și un ajutor de nădejde în această carte.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta