COREGA Ultra Fixare Original  x 70g

COREGA Ultra Fixare Original x 70g

  • 29,80 RON


 Efecte 
 - Produsul asigura o fixare puternica a protezei dentare timp de 12 ore si are o aroma usor mentolata. Chiar daca proteza este bine adaptata pe gingii, Corega sigileaza spatiul dintre proteza si gingie, impiedicand patrunderea fragmentelor alimentare sub proteza dentara si prevenind astfel iritarea gingiilor.
 
 Mod de utilizare  
  Aplicarea 
  1.Se aplica crema adeziva pe proteza curata si uscata, o data pe zi, in benzi scurte.
  2.Se clateste gura cu apa, se potriveste proteza in gura, se preseaza ferm si se musca pentru cateva secunde pentru a o fixa.
 
  Indepartarea 
  3.Se clateste gura cu apa calduta si apoi se indeparteaza incet proteza.
  4.Se indeparteaza reziduurile de crema adeziva de pe proteza si din gura cu apa calduta si o periuta de dinti cu peri moi.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.


  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta