Biomicin A14 x 15 cps moi

Biomicin A14 x 15 cps moi

  • Producător: FARES
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Ultima actualizare: 10.06.2024, 00:00:22
  • 31,20 RON


Antibacterian natural. Produs pe bază de uleiuri esențiale ce combate afecțiunile bacteriene care apar la nivelul pielii, al aparatului respirator și digestiv.
Sigur pentru flora intestinală. Datorită compoziției bogate în uleiuri, capsulele Biomicin nu atacă flora intestinală.
Administrarea repetată nu produce rezistență.

Beneficii
- Contribuie la apărarea organismului împotriva agenţilor externi
- Ajută la menţinerea sănătăţii cavităţii bucale şi a gâtului
- Susţine sănătatea tractului respirator.

Ingrediente
- Ulei de floarea soarelui
- Ulei esenţial de ti-tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum)
- Ulei esenţial de cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum)
Învelișul capsulei este pe bază de gelatină din pește.

Mod administrare
Copii 7-14 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, la o oră după masă.
Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. La nevoie se pot administra 4 capsule pe zi.
Durata curei: 10-30 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 2 săptămâni.

Atenționări
Nu se recomandă în caz de ulcer gastro-duodenal activ, gastrită acută, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează şi copiilor sub 7 ani.
Evitaţi supradozarea sau abuzul.

Asocieri recomandate
Pentru eliminarea disconfortului respirator, capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsulele Biosept-A5, cu tinctura Biosept-A4 sau cu produsele din trusa Hapciu, sirop Plantusin-R8/R9 sau sirop Plantusin Forte-R25/R18, ceai Plantusin-R1, ceai Uşurarea respiraţiei-R17 sau ceai P-pulmonar-R14.

Pentru eliminarea disconfortului la urinare, capsulele Biomicin-A14 se pot asocia cu capsule Diurosept-U68 şi ceai Diurosept-U60/U62, cu tinctură Diurosept-U69 sau capsule Biosept-A5. Dacă este nevoie de o cură de lungă durată, recomandăm administrarea capsulelor Biomicin-A14 timp de două săptămâni, apoi a capsulelor Biosept-A5 timp de o lună, urmate de o cură de întreţinere de trei luni cu capsule Diurosept-U68. La acestea, recomandăm asocierea ceaiului Diurosept-U60/U62, pe tot parcursul curei.

Pentru eliminarea microorganismelor potențial patogene de la nivelui pielii și a gingiilor, recomandăm administrarea capsulelor Biomicin-A14, 3 capsule pe zi, timp de 5 zile, iar extern se aplică local soluţia Biomicin-A2, de 5-6 ori pe zi.

Sfaturi practice de dietă și stil de viață

Pentru eliminarea disconfortului respirator și favorizarea expectorației, evitaţi consumul de produse lactate, dulciuri cu zahăr alb, făină albă, grăsimi şi prăjeli.
Consumaţi alimente hrănitoare şi uşor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma crudă, de suc, sau coapte, fierte şi, de asemenea, supe calde.
Beţi multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspăt stoarse din fructe sau compoturi îndulcite cu miere). Astfel, evitaţi deshidratarea și ajutaţi expectoraţia prin fluidificarea secreţiilor mucoase.


* Prospect.pdf
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre, ne bucuram si speram, totodata, ca ele va vor ajuta sa va recapatati starea de bine si sa reveniti la un mod de viata natural, echilibrat. Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informati si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului in ceea ce priveste descrierea si fotografiile produselor. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza din timp efectuarea unor modificari la ambalaje sau compozitie, pot aparea discrepante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor.
Pentru noi, satisfactia fiecarui client este foarte importanta, de aceea investim in permanenta pentru a ne imbunatati atat gama de produse cat si modul lor de prezentare in magazinul online.   
Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati orice eventuale erori sau neconcordante pe adresa de e-mail contact@farmaciaroua.ro.  • Termen de livrare: 1-3 zile lucrătoare
  • Opțiunea livrare și procesare Fan Courier se activează după completarea adresei de livrare la pagina de checkout
  • Cost livrare și procesare Poșta Română: 20 RON
  • În cazul în care localitatea unde se va efectua livrarea nu se află în aria de acoperire a operatorului de transport selectat, se va calcula un cost suplimentar
  •  
Trimite rețeta